Despre noi

D & C ALL HOME CONSTRUCT SRL


Dorim a ne implica in mod activ in cresterea calitatii produselor si a serviciilor din domeniul invelitorilor metalice .

Compania D&C All Home Construct S.R.L a fost infintata in anul 2016, avand in spate o experienta bogata in domeniul acoperisurilor si ocupand un rol important in piata invelitorilor metalice, acoperisuri, fatade si elevatie.


Calitate si varietate de produse


Oferim clientilor nostrii materiale de inalta calitate la cele mai bune preturi, si punem la dispozitie solutii si idei inovatoare respectand ultimele tendinte din domeniul constructiilor.

Materia prima provine din cele mai renumite uzine metalurgice: SSAB, THYSEN KRUPP, ARCELOR MITTAL, MARCEGAGLIA, ARVEDI, VOESTALPINE, UNITED STATES STEEL ( US STEEL ).

Invelitorile comercializate de noi se ridica la cele mai inalte standarde, iar pentru o buna parte din acestea putem sa oferim pana la 50 de ani de garantie.
Datorita retelei extinse de distributie din tara produsele noastre sunt usor de achizitionat iar o mare parte dintre comenzi se pt livra in 24-72 de ore.

Oferim calitate indiferent de stilul de acoperis ales.

Parteneri


Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de materiale pentru acoperisuri din Romania si Polonia, astfel incat sa asiguram o gama cat mai larga de produse, cele mai noi tehnologii, solutii si standarde din domeniu.